Telefoon: 036-5222003
Helpdesk: 036-5221919

VoIP en mail

Altijd bereikbaar

phone_2_1241464
SolveIT biedt je een heel betaalbaar telefoonsysteem, waarbij je belt via internet; Voice over IP (VoIP). Hiervoor kunnen verschillende toestellen geleverd worden: van eenvoudige apparaten tot uitgebreide conferentietoestellen. Het is zelfs mogelijk om met je mobiel gebruik te maken van deze wijze van telefoneren.

Een NEE/NEE sticker op uw mailbox

arroba_1242613
Met de NEE/NEE sticker op de brievenbus geef je aan, dat je geen ongewenst reclamedrukwerk en huis-aan-huis-bladen wilt ontvangen. Simpelweg, omdat je er niet om hebt gevraagd. Omdat SolveIT vindt dat dat ook voor je mailbox moet gelden, zorgen wij ervoor dat spam en hinderlijke advertenties je inbox, niet bereiken.

 

SolveIT en Kerio

Een beetje van SolveIT en een beetje van Kerio

chairs_contemporary_daylight_1170412
SolveIT is een partner van Kerio. Voor VoIP bieden wij Kerio Operator en voor e-mail Kerio Connect.

Kerio Operator is een op standaarden gebaseerd VoIP-systeem dat je traditionele telefoon vervangt. Het is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven en bespaart je geld en beheertijd, terwijl het voor de gebruikers heel makkelijk te gebruiken is.

Kerio Connect maakt e-mail, agenda's, contactpersonen en taakbeheer eenvoudig en betaalbaar. Met Kerio Connect heb je altijd en overal directe toegang tot jouw communicatie, op elk apparaat - niet ingewikkeld en zonder dure overheadkosten.

Aanvullend daarop heeft SolveIT zelf applicaties en tools, zoals anti-spam, beheer en monitor tools.

 

NEEM CONTACT OP