Telefoon: 036-5222003
Helpdesk: 036-5221919

Over SolveIT

Wij hebben van computers en computernetwerken onze business gemaakt. Maar vooral van mensen, die aan het werk willen blijven als die computer niet meer wil.

OverSolveIT
De computer. Thuis, onderweg en op het werk kunnen we als mensen niet meer zonder. Toen wij in 1993 zijn gestart met Solve Information Technology B.V., konden wij niet vermoeden, dat je zou kunnen struikelen over draadloos internet, er sociale media zouden bestaan met meer dan een miljard gebruikers, dj Armin van Buuren zonder laptop niet zou kunnen draaien en we met Google Earth de hele wereld zouden kunnen zien.

We willen dat je tevreden bent. Niet alleen om het product of de dienst die wij leveren. Maar SolveIT wil een relatie met je opbouwen en onderhouden met als doel dat je altijd door kunt, doordat wij weten waar de behoefte van jou bedrijf of organisatie ligt.

ErkendLeerbedrijf

 

SolveIT is een erkend Leerbedrijf voor studenten. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan en bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben. Dat zijn de doelen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).